Cech zrzesza rzemieślników z branż: piekarstwo, cukiernictwo, rzeźnictwo i wędliniarstwo oraz innych rzemiosł spożywczych. Członkami Cechu Rzemiosł Spożywczych mogą być osoby fizyczne, które spełniają warunki określone w statucie. Cech swobodnie decyduje o przyjęciu danej osoby w poczet członków.
Warunkiem przyjęcia na członka cechu jest: złożenie własnoręcznie podpisanej pisemnej deklaracji, złożenie oświadczenia o terminowym uiszczeniu składek, wpłacenie opłaty wpisowej w kwocie 100 zł. Organem uprawnionym do przyjmowania członków jest Zarząd.
Adamek Adam
Adamek Antoni
Adamski Aleksander
Bartosz Ryszard
Bieniak Andrzej
Binkowska Monika
Blecharz Marek
Brożek Władysław
Buczek Jerzy
Budacz Zygmunt
Burek Tomasz
Cichowski Adam
Czaja Grzegorz
Czajczyk Krzysztof
Cyran-Kuśmierek Monika
Dąbrowski Józef
Doliński Wojciech
Droździk Stanisław
Faris Omar
Filipek Tadeusz
Gądek Ryszard
Górnisiewicz Jerzy
Halagarda Janusz
Janeczek Włodzimierz
Jania Janusz
Jarmoluk Mariusz
Jastrzębski Robert
Kaczmarczyk Grażyna
Kamecki Kazimierz
Kamecki Krzysztof
Kamecki Roman
Kamyczura Jacek
Klaś Józef
Krupa Grzegorz
Kusiewicz Stanisława
Kwiatkowski Jan
Lisicki Grzegorz
Lupa Bolesław
Łochowska Janina
Machnicki Jan
Mączyński Wojciech
Michałek Piotr
Mosur Edward
Mróz Jacek
Najder Krzysztof
Nakielny Witold
Nasiadka Marek
Nogieć Jerzy
Nowak Irena
Orlik Stanisław
Ozga Marian
Pawłowski Krzysztof
Pęgiel Alicja
Pieprzyca Adam
Pieprzyca Edmund
Pieprzyca Jarosław
Pieprzyca Józef
Rachwał Marcin
Rachwał Paweł
Rauczyński Piotr
Serafin Lidia
Starowicz Andrzej
Stochalski Zbigniew
Suchan Jarosław
Swoboda Małgorzata
Szlachta Mieczysław
Ścibor Adam
Śliwa Piotr
Tatka Jacek
Tota Jarosław
Trela Stanisław
Trojan Tadeusz
Trzcionka Piotr
Wesołowski Jarosław
Wieczorek Rafał
Wilk Grzegorz
Wilk Krzysztof
Wilk Tomasz
Włodarski Janusz
Wodniak Artur
Wojkowski Stanisław
Zaborowska Janina
Zaborowski Robert
Zając Ryszard
Zatorski Jerzy